Υπηρεσιες

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι εσωτερικοί χώροι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή κάθε χώρου. Στην Special Finish, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της λεπτομέρειας και της προσοχής που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένας εκλεπτυσμένος και αρμονικός εσωτερικός χώρος. Με εξειδικευμένες τεχνικές και τη χρήση των καλύτερων υλικών, δημιουργούμε μοναδικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι εξωτερικοί χώροι είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να αφήνει τις καλύτερς εντυπώσεις! Η Special Finish ειδικεύεται στην αναζωογόνηση του εξωτερικού χώρου του σκάφους σας, συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα και την προστασία από τις καιρικές συνθήκες με την αισθητική και την αρμονία του περιβάλλοντος. Με εξειδικευμένες τεχνικές που γνωρίζουμε μόνο εμείς και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, δημιουργούμε ανεξίτιλα αποτελέσματα.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Τα έπιπλα και τα αντικείμενα αποτελούν την πεμπτουσία της διακόσμησης και της προσωπικότητας του χώρου σας. Στη Special Finish, αναγνωρίζουμε τη σημασία της μοναδικότητας και της προσεγμένης επεξεργασίας κάθε έπιπλου και αντικειμένου. Με εξειδικευμένες τεχνικές και τη χρήση των καλύτερων υλικών, αναδεικνύουμε την ομορφιά και την προστασία των αντικειμένων σας, προσφέροντας δυνατά αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους.

ΕιδικΑ φινιρΙσματα και επενδΥσεις

Αναζητάτε μοναδικά και εντυπωσιακά φινιρίσματα και επενδύσεις για τα έργα σας;

Η Special Finish είναι η απάντηση. Με χρήση υλικών όπως το γυαλί, το μέταλλο, η λάκα και άλλα, δημιουργούμε εμπνευσμένες λύσεις που συνδυάζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Επιτυγχάνουμε την απόλυτη αρμονία μεταξύ των υλικών και των χώρων, δημιουργώντας και ανανεώνοντας μοναδικά έργα τέχνης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

MEGA ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ

Εξαιρετική πολυτέλεια και υψηλή αισθητική συναντούν τεχνική τεκμηρίωση για τη mega θαλαμηγό σας. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε μοναδικές εσωτερικές και εξωτερικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών.

SUPER ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ

Οι super θαλαμηγός σας αποτελεί το απόλυτο σύμβολο πολυτέλειας και ποιότητας και αξίζει την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στους χώρους της! Δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένα αριστουργήματα για κάθε επιθυμία σας.

YACHTS

Η εμπειρία μας στα πιο ακριβά και κομψά yachts του κόσμου μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής. Κάθε λεπτομέρεια μετράει και προσεγγίζουμε κάθε έργο με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις αποτελούν τον πυρήνα της φιλοξενίας και της πολυτέλειας. Με την εξειδίκευσή μας στον τομέα αυτό, δημιουργούμε χώρους που εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΧΩΡΟΙ

Οι πολυτελείς χώροι απαιτούν ασυμβίβαστη ποιότητα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Με την εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα, δημιουργούμε αριστουργήματα που ενσωματώνουν την κομψότητα, την προσωπικότητα και την αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια.

ΒΙΛΕΣ

Οι βίλα σας αντιπροσωπεύουν την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Με την εξειδικευμένη γνώση και την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, δημιουργούμε βίλες που αποπνέουν πολυτέλεια και προσωπικότητα. Γιατί να μην επιλέξετε να ζείτε κάθε μέρα την απόλυτη εμπειρία;