οροι χρησης

Καλώς ήρθατε στο Specialfinish.gr!
Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σε σχέση με τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως επίσης και θέματα που σχετίζονται με την βαφή και την επισκευή αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, καθώς η πλοήγηση στην ιστοσελίδα συνιστά την αποδοχή των όρων αυτών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, λογότυπα, εικόνες κ.λπ.) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στην εταιρεία μας ή σε τρίτους φορείς. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διανομή ή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια από τον ιδιοκτήτη του πνευματικού δικαιώματος.

Αποποίηση Ευθυνών

Η ιστοσελίδα μας παρέχει πληροφορίες και προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ωστόσο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επικαιρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα. Επίσης, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή των προϊόντων που προωθούμε.

Προσωπικά Δεδομένα

Η ιστοσελίδα μας συλλέγει προσωπικά δεδομένα (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email κ.λπ.) μόνο από εκείνους που τα παρέχουν εθελοντικά και με σκοπό την επικοινωνία ή την προμήθεια των προϊόντων μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται δεν θα παραχωρηθούν σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του χρήστη.

Σύνδεσμοι Τρίτων

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Δεν ελέγχουμε ή δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων και για τη χρήση προσωπικών δεδομένων που μπορεί να γίνεται από αυτές.